"Юлія Тимошенко і Олег Ляшко формально не декларують проросійських поглядів. Це популісти і демагоги", - політолог

Своїм соціальним популізмом ці політики можуть довести країну до економічного колапсу.
Тимошенко і Ляшко. Фото: соцмережі.

В Україні є низка політиків, прихід до влади яких вигідний Москві. Про це сказав політолог Михайло Басараб, передають Патріоти України.

"Є група політиків, яких можна вважати латентними реваншистами. Наприклад, Юлія Тимошенко і Олег Ляшко. Які формально не декларують своїх проросійських поглядів, але їхній прихід до влади є вигідним для Кремля.

Це популісти і демагоги. Люди, які здатні зруйнувати усі, нехай скромні, здобутки України після 2014 року. Вони здатні поставити хрест на подальшій інтеграції з НАТО і ЄС. Вже зараз чуємо агресивні заяви щодо співпраці України із Заходом.

Своїм соціальним популізмом вони можуть призвести до економічного колапсу країни. Можуть клястися у любові до України, при цьому влаштовуючи Путіна своїм перебуванням у парламенті. Такі навряд чи запропонують конструктивний план розвитку для країни. Можуть лише гнатися за "дешевими" голосами виборців", - сказав політолог.

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...