Із білим порошком в авто: Стали відомими подробиці затримання сина представника Кадирова в Україні

Під час затримання росіянин вів себе зухвало і нецензурно лаявся.

Затримання Адама Ціцулаєва. Фото:Сегодня

Затриманий в Києві росіянин виявився сином колишнього представника Кадирова в Україні. Про це повідомляється з посиланням на "члена вайнахської діаспори" в українській столиці, передають Патріоти України.

"Це син Рамзана Ціцулаєва - Адам Ціцулаєв, якого депортували в Росію в минулому році", - розповіло джерело. Під час затримання Ціцулаєв "вів себе зухвало і нецензурно лаявся". В його автомобілі знайшли білий порошок, який відправили на експертизу.

СБУ двічі екстрадувала Ціцулаєва-старшого - в 2014 році і в 2017 році. У 2010 році Ціцулаєв був призначений офіційним представником Рамзана Кадирова в Україні.

Пізніше він брав участь в переговорах про звільнення російських журналістів Олега Сидякіна і Марата Сайченка, які були затримані в зоні бойових дій на окупованому Донбасі.

У 2017 році чеченець був виданий російським правоохоронцям, які звинувачують його в застосуванні насильства по відношенню до представника влади. У РФ Рамзана Ціцулаєва взяли під варту.

"Епідемію абортів має бути припинено": Кирило обіцяє розплодити росіян до 600 млн осіб

четвер, 28 березень 2024, 19:15

За сто років сталого демографічного зростання Росія має довести чисельність населення до 600 млн осіб. Для реалізації такої мети потрібно заборонити аборти, вести пропаганду багатодітної родини та повернути «традиційні для російського народу цнотливіст...

"Зрозумійте, що вони стали насправді жертвами своєї ж пропаганди": Буданов пояснив, що зміниться для України в разі зникнення Путіна

четвер, 28 березень 2024, 18:50

Зникнення Володимира Путіна навряд чи змінить ситуацію з війною. Російське суспільство вже стало жертвою пропаганди і ненавидить Україну та колективний Захід. Про це заявив начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов, пер...