​Із волонтерів в радники, а звідти в політики: відомий блогер погодився на посаду в БПП

Радник президента України очолив Миколаївську територіальної організації партії "Блок Петра Порошенка" Солідарність". Чи зможе відомий громадський діяч дати новий подих партії президента на Миколаївщині та принести відчутну користь регіону – покаже час.
Юрій Бірюков

Про нову посаду Юрія Бірюкова повідомляє місцеве видання «НикВести», зазначають Патріоти України.

Відповідне рішення одноголосно ухвалили делегати звітно-виборчої конференції. Перед цим делегати 20-ма голосами припинили повноваження Андрія Вадатурського як керівника БПП в області. Троє були проти, 11 - утрималися.

Також стало відомо, що при Миколаївській облдержадміністрації створять консультаційний орган за прикладом Волонтерського десанту, його робоча назва - "Офіс реформ".

Бірюков буде давати рекомендації Петру Порошенку як з внутрішньопартійних, так і з кадрових питань.

Нагадаємо, у президента України Петра Порошенка станом на 22 січня 2016 року є три радника в штаті і 13 радників поза штатом.

Помічник держсекретаря США розповів, як Росія втягує Грузію у війну в Україні

неділя, 5 травень 2024, 23:52

Помічник держсекретаря США, координатор із санкційної політики Джим О'Брайєн заявив, що РФ втягує Грузію у війну проти України, маючи намір збудувати в окупованій Абхазії базу ВМФ. Про це пише "Ехо Кавказу", передають Патріоти України. "Саме Росія втяг...

Захарова пожалілася на "ворожі дії" країн Балтії та пригрозила "асиметричними заходами"

неділя, 5 травень 2024, 23:39

Представниця МЗС РФ Марія Захарова заявила, що Москва планує запровадити економічні та транзитні санкції щодо Латвії, Литви та Естонії за «ворожі дії» щодо Росії. Про це повідомляє The Moscow Times, передають Патріоти України. «На ворожі дії прибалтів ...