​Ізоляція, яка начебто не ізоляція: Лавров розтлумачив росіянам, що тепер варто сподіватися лише на Бога та скрепи

Словоблуддя головного російського дипломата досягло нових меж. Пан Лавров взявся переконувати співвітчизників у тому, що великій Росії зовнішній світ не потрібний.

Сергій Лавров. Якщо вже і голова МЗС Росії заговорив про самодостатню економіку, то справи у скреп геть поганенькі

Сергій Лавров закликав росіян працювати так, щоб у них всього було вдосталь, передають Патріоти України з посиланням на РИА Новости.

- Ми сподіваємося тепер тільки на себе, у нас для цього все є. Слава Богу, Господь і наші предки залишили країну, яка самодостатня. Тепер будемо працювати так, щоб за будь-яких обставин не відчувати ніякої потреби в тому, що до недавнього часу ми закуповували тільки за кордоном, – сказав він, коментуючи можливе скасування санкцій проти РФ. Лавров також зазначив, що "це аж ніяк не ізоляція".

Болгарія викликала посла Хорватії через слова президента Мілановича, який назвав її "дном"

четвер, 2 травень 2024, 21:51

Проросійський президент Хорватії Зоран Міланович спровокував дипломатичний скандал своїми словами про те, що Болгарія – найбільш неуспішна країна ЄС у користуванні європейськими коштами і "рятує" від такого звання Хорватію. Про це повідомляє Vecernji L...

"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...