Кайданки одягнуть прямо в аеропорту: В АП сказали, що з нетерпінням очікують приліт Фірташа - ЗМІ

Деякі депутати з "Народного фронту" говорять про існування домовленостей між Фірташем та Яценюком.

Дмитро Фірташ. Фото:www.2000.ua

Можливим антуражем для повернення скандального олігарха буде з'їзд Федерації роботодавців, який нібито запланований на початок грудня. На питання видання INSIDER про те, що влада збирається робити у разі повернення Фірташа в Україну, один з високопосадовців адміністрації президента відповів: "Як що робити? Затримувати в аеропорту і садити", зазначають Патріоти України.

Це ж в концепції "деолігархізації". Повернення олігарха, якщо його плани не зміняться, відбудеться на фоні політичної кризи, що розвивається - невирішеного питання про майбутнє прем'єра Арсенія Яценюка, всього Кабміну, при перманентних взаємних звинуваченнях оточення президента і прем'єра в корупції, а також війни президента з іншими олігархами.

При цьому потрібно пам'ятати і про кримінальні розслідування проти компаній Фірташа в МВС. Про поточну ситуацію з цими розслідуваннями нічого не відомо.
Наприкінці вересня видання звернулося до МВС з проханням повідомити список заарештованих об'єктів Фірташа в рамках цих справ. Але міністерство списку не надало, пославшись на те, що арешт накладали суди.
Більш того, в реєстрі судових рішень з'явилася інформація про зняття арешту з хімічних підприємств Фірташа і 442 мільйонів кубометрів газу підприємств олігарха, що знаходяться в підземних сховищах.
У той же час, телеканал Фірташа "Інтер" почав транслювати недільні п'ятихвилинки Яценюка, хоча ще влітку олігарх в ефірі того ж телеканалу оголошував Кабміну Яценюка "війну".
Один з високопоставлених Кабміну на питання про ці факти ухильно відповів, що Фірташ почав віддавати свої борги державі. Навіть депутати "Народного фронту" говорять про існуючу домовленість між Фірташем і Яценюком.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...