"Как говорил Станиславский: "Не верю": Експерт про електронну декларацію "головного антикорупціонера" Соболєва

Декларація може зацікавити НАБУ.

Єгор Соболєв. Фото:telegraf.com.ua

Декларація, яку розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook "головний антикорупціонер" Верховної Ради Єгор Соболєв, явно може зацікавити НАБУ. Про це в своєму блозі на Обозревателе написав голова громадської ради при МВС України Володимир Мартиненко, інформують Патріоти України.

"Пропоную відразу сприймати її (декларації - ред.) заповнення як пробну версію і не сприймати як справжній документ, тому що тоді б до головного антикорупціонера Ради виникли б питання, підслідність яких, з огляду на займану ним посаду, належить вже до сфери розслідування НАБУ" , - зазначив експерт.

Йдеться про нібито отриману Соболєвим безкоштовно земельну ділянку в селі Горбовичі Київської області, площею 136,9 квадратних метра, вартість якої на сьогоднішній день становить 1,5 млн грн. При цьому це єдине придбання народного обранця після того, як він став нардепом, підкреслив Мартиненко.

"Дуже дивно також виглядає відсутність у сім'ї з сукупним доходом понад 500 тис. грн на рік і без придбання майна, яке було б відображено в декларації, готівкових та безготівкових коштів на суму в 60 900 грн. Як казав Станіславський: "Не вірю", - зазначив Мартиненко.

"Можна припустити": Експерт пояснив, як Іран допоможе Путіну звільняти Курщину

п’ятниця, 20 вересень 2024, 23:25

Росіяни можуть використовувати іранські балістичні ракети малої дальності «Фатх-360», щоб зупинити просування ЗСУ в Курській області. Тобто, вони битимуть по своїй же території. Про це заявив директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Expres...

Шанс вдосконалити ППО і для України: Франція модифікує ЗРК SAMP-T для збиття гіперзвукових та аеробалістичних ракет

п’ятниця, 20 вересень 2024, 22:55

Франція почне виробництво новітніх зенітних ракетних комплексів SAMP-T NG, які зможуть збивати навіть гіперзвукові та аеробалістичні ракети. Про це 18 вересня пише французький портал Opex360, передають Патріоти України. . За інформацією порталу, випу...