"Каменный век все ближе": Мережу підірвало фото незвичайного "послання" кримчан Путіну

Автори послання сподівалися на те, що Путін облетить Крим на вертольоті.

Послання Путіну. Фото: ЖЖ

Жителі селища Героївка в окупованому Криму камінням виклали звернення до президента РФ Володимира Путіна, який вчора відвідував анексований півострів. Про це пише Kerch.com.ru, передають Патріоти України.

Зазначається, що автори послання сподівалися на те, що Путін облетить околиці на вертольоті. "Путін, допоможи Героївцi", - такий напис в людський зріст вони виклали білими каменями на чорній землі, що залишилася після недавньої пожежі.

В окупованому селищі є проблеми з водо - та газопостачанням, каналізацією, охороною здоров'я, які не вирішують окупаційні влади.

"О, моя Героївка вже Путіну пише. Тепер, дорогі, тільки Спортлото", - коментує послання кримчан блогер Сергій Мокрушин на своїй сторінці в Facebook.

"Це ті камені, про які вата говорила "хоч каміння з неба!", "Так вам, c**ам, і треба. Але це послання не дійде - потрібні небесні камені", "Кам'яний вік все ближче", "Вивсеврети!!! Вони камінням з неба виклали подяку Путіну і владі за прекрасну реальність!", "Ха, знайшли у кого просити. Він же війська вже ввів, вам мало?", - коментують інші користувачі Facebook.

"Зуміли знайти слабкі місця": У ЗСУ підтвердили просування росіян на Авдіївському напрямку

неділя, 28 квітень 2024, 18:05

У ЗСУ підтвердили, що російська війська при хронічній нестачі боєприпасів у Силах оборони просунутися на кілька кілометрів на Авдіївському напрямку. Де саме - не повідомили. Про це розповів голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко в ...

Чому Путін намагається захопити невелике місто: У NYT розповіли, яке значення має Часів Яр

неділя, 28 квітень 2024, 17:56

Окупанти практично кинули всі свої сили на захоплення міста, що знаходиться на вершині пагорба, - Часового Яру. У Кремлі не зважають на кількість ліквідованих солдатів і знищену військову техніку. Путін планує захопити місто до того, як на фронт прибуд...