Камера в Ростові чекає: Савченко заявила, що мріє про відпочинок у Росії

Навряд чи коли-небудь Жемчугов, Афанасьєв або Сенцов захочуть поїхати в Мордор на відпочинок до друзів.

Савченко захотілося до Росії. Фото: 112 Украина.

Маріонетка Медведчука Надія Савченко в ефірі 112 каналу заявила, що готова їздити не тільки на окуповані території України, а й в сам Мордор - в Росію. Про це на своїй сторінці в Facebook написав блогер Мирослав Олешко, передають Патріоти України.

"У нас що, заборонено їздити в Росію? Я ще не думала їхати, але тепер задумалась. Поїду до друзів, вони мені покажуть Уральські гори і інші красоти Росії. Я буду їздити куди захочу", - заявила емоційно Савченко.

"Як бачите, у Савченко в ефірі нехіло бомбануло дах. А все через Івана Винника, який до цього за телефонним дзвінком в студію заявив про зраду Надії Савченко, яка співпрацює з Медведчуком. До речі, в цьому ж інтерв'ю, Надія збрехала, що не знайома з Віктором Медведчуком", - зазначив Олешко.

За його словами, зв'язковим між Савченко і Медведчуком є його дружина Оксана Марченко, яка зустрічалася з Вірою Савченко. Так само Надія і Віра дружать з людиною Медведчука - Володимиром Рубаном.

Блогер висловив сумнів, що Жемчугов, Афанасьєв або Сенцов захочуть коли-небудь поїхати в Мордор на відпочинок до друзів. А для України, звичайно ж, було б дуже добре, якби Савченко виїхала в Росію, але перед цим склала мандат і відмовилася від українського громадянства.

Скільки НПЗ Росії треба знищити для впливу на війну: Черник дав пояснення

четвер, 2 травень 2024, 7:15

Знищення Силами оборони України російських НПЗ може вплинути на бойові дії. Задля цього треба, аби відбулося щось схоже до подій Другої світової війни, коли американці знищили 12 заводів німців. Таку думку у ефірі "1+1" в межах телемарафону висловив ві...

"Проблема в тому...": Експерт розповів, що потрібно ЗСУ для перехоплення Х-101 і "Калібрів"

четвер, 2 травень 2024, 6:22

Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко розповів, що, окрім F-16, допоможе Україні знищувати крилаті ракети Х-101 і "Калібр", передають Патріоти України. "Застосування авіації, для перехоплення Х-101 і КРМБ "Калібр" не є чимось унікальним і це...