Камінг-аут від екс-депутата РФ продовжується: "Сурков був категорично проти анексії Криму", - Вороненков

"Рішення про анексію приймала одна людина. Всі нормальні люди були проти. Включаючи її близьке оточення", - розповів новонавернутий "українець" Денис Вороненков.

В.Сурков і В.Путін. Фото: itogi.ru.

Помічник президента Російської Федерації Владислав Сурков був проти анексії Криму. Про це заявив колишній депутат Держдуми Денис Вороненков, який отримав українське громадянство, повідомляють Патріоти України з посиланням на Громадське.

"Рішення про анексію приймала одна людина. Всі нормальні люди були проти. Включаючи її близьке оточення", - сказав Вороненков.

На питання журналіста, чи був проти анексії в березні 2014 року Владислав Сурков, Вороненков відповів, що він був "категорично проти".

"Тому що він розумна людина", - пояснив екс-депутат.

Як повідомлялося, Вороненков, будучи депутатом Держдуми, голосував за анексію Криму і введення російських військ в Україну. Він представляв Комуністичну партію в Держдумі. У грудні разом з дружиною - теж колишнім депутатом Державної Думи - він переїхав до Києва.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...