"Карма": На Донбасі на власному мінному полі підірвалася ДРГ бойовиків

Бойовики зазнали втрат.

Бойовики. Фото: ЖЖСитуація в зоні проведення АТО залишається складною. Про це повідомили у прес-службі Головного управління розвідки при Міноборони України, передають Патріоти України.

Зазначається, що низький рівень підготовки особового складу противника та відсутність контролю зі сторони командного складу призводить до масових випадків загибелі найманців.

"Так, 15 грудня ц.р. під час виходу диверсійної розвідувальної групи на Маріупольському напрямку на власному мінному полі підірвались та загинули двоє військовослужбовців ДРГ зі складу 9 окремого мотострілецького полку (Новоазовськ) 1 АК", - йдеться у повідомленні розвідки.

Крім того, помічено факти помилкового наведення та пусків у незапланований район ракет 122-мм РСЗВ "Град" особовим складом реактивно-артилерійського дивізіону полку. Раніше возвідка викрила місця зберігання "відведених" танків, САУ та "Градів" бойовиків.

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...