Карма? Помер ще один російський воєначальник, причетний до окупації Криму

Це не перша раптова смерть у вищому ешелоні російського військового начальства останнім часом.

Ігор Сергун. Фото:www.rbc.ua

У Москві в понеділок, 4 січень 2016, помер керівник Головного розвідувального управління Генерального штабу російських Збройних Сил Ігор Сергун. Про це повідомили на сайті президента РФ, інформують Патріоти України.

"Все життя Ігоря Дмитровича - від курсанта Суворовського училища до начальника Головного розвідувального управління - заступника начальника Генштабу Збройних Сил Росії - було присвячене служінню Батьківщині, Збройним Силам. Колеги та підлеглі знали його як справжнього бойового офіцера, досвідченого і компетентного командира, людини великої мужності, істинного патріота. Шанували за професіоналізм, твердість характеру, чесність і порядність ", - йдеться в телеграмі-співчутті президента РФ.

Це не перша раптова смерть у вищому ешелоні російського військового начальства останнім часом. Як повідомлялося раніше, минулого тижня раптово помер заступник начальника штабу повітряно-десантних військ Російської Федерації генерал-майор Олександр Шушукін. Уточнювалося, що причиною смерті 52-річного офіцера стала зупинка серця.

Обидва військових начальника були причетні до окупації Криму в лютому-березні 2014 року. Ігор Сергун з 2011 року керував ГРУ Генштабу Збройних Сил РФ, а Олександр Шушукін очолював десантний контингент від РФ в кримській операції.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...