Картинна галерея, статуї і $1,5 мільйона кешем: Олесь Довгий виявився великим поціновувачем мистецтва

Нардеп від "Волі народу" є власником 19 компаній.

Олесь Довгий. Фото: Антикор.

Депутат від "Волі народу" Олесь Довгий задекларував 95 картин XIX-XXI століть, 10 статуй, 11 наручних годинників і 1,5 млн доларів готівкою в 2015 році. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на реєстр електронних декларацій.

Вартість картин, статуй і годин на момент придбання у декларації не вказано.

Також Довгий задекларував скульптуру "Жінка на колесах" (бронза, дерево), рушницю Merkel 12 калібру, телевізор, акустичну систему, музичний центр, велотренажер і бігову доріжку.

Його дружина Катерина Горіна задекларувала підвіску Merbella Luxury Collection, перстень, кулон з білого золота та з діамантами, хрестик з діамантами, каблучкуCartier і годинник Rolex.

Крім 1,5 млн доларів Довгий має готівкою 35 тис. англійських фунтів, 100 тис. євро і 1,7 млн гривень.

Дружина задекларувала 400 тисяч євро готівкою.

Довгий володіє 100% корпоративних прав приватного підприємства "КВ Менеджмент" (вартість – 15 млн гривень).

Депутат є кінцевим бенефіціаром ТОВ "Житлопромінвест", ТОВ "Житлобудінвест", ТОВ "Житомиржитлобуд", ТОВ "ІБК ГРУП", ТОВ "Комерційна власність", приватного акціонерного товариства "Завод радіоапаратури", ТОВ "Авальний-Т", ТОВ "Печерський-Т", ТОВ "Садовий-Т", ТОВ "Коцюбинське-Т", ТОВ "Технологічний парк "Українські інформаційно-телекомунікаційні технології", ТОВ "Інвест Продакшн Систем", ТОВ "Інвестагро Технологія", ТОВ "Сучасні біопродукти", ТОВ "ТПК-Електронікс", ТОВ "Медичний центр Достомед", ТОВ "Денон", ТОВ "Топаз-Сервіс".

Також Довгий володіє торговими марками "Довгий", "Олесь", "Олесь Довгий" і тими ж назвами англійською.

Інші відомості в електронній декларації не відрізняються від заповненої у березні декларації, але конкретизовані.

Як відомо, Довгий задекларував 5 270 311 гривень доходів в 2015 році.

Під прицілом: Американський генерал пояснив, що стане першочерговими цілями для ATACMS

четвер, 2 травень 2024, 14:38

Надані союзниками ракети Atacms допоможуть ЗСУ завдавати точних ударів по російських штабах, логістиці та артилерії ворога на лінії фронту та в Криму. Український Генштаб також знайде найкращі цілі для літаків F-16. Про це розповів колишній командувач ...

Ходжес оцінив шанси України провести контрнаступ цього року

четвер, 2 травень 2024, 14:27

Наразі готовність України до масштабного контрнаступу не передбачається. Втім, історія сповнена прикладів, коли одній стороні вдалося почати успішний контрнаступ, коли інша сторона цього не очікувала. Про це заявив американський генерал Бен Ходжес в ін...