"Каждая кухарка может...": Учасник рок-групи "Кіно" став віце-президентом залізниць Росії

​Олег Валінський і зараз трохи грає, але вже на власній яхті.

Група "Кіно". Фото: rusjev.net.

Нове призначення в багатостраждальне ВАТ" РЖД" призвело до деякого шуму. Молоді журналісти терміново почали гуглити, хто такі Цой і Свиня. Старі, досвідчені зубри готуються написати що-небудь на зразок: "Бач, панкота - а туди ж!" або "Пам'ятаю-пам'ятаю, як він свою дупу музичну в Судаку на Чорному морі купав. Там це ваше "Кіно" і придумали!". Валінський Олег дійсно багато-багато років тому грав на барабанах в декількох пітерських панк-групах:" Пілігрими ". "Кіно", "Автоматичні задоволення", повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Олексій "Риба" Рибін написав для фанатів книжку "Кіно з самого початку" - цікава цілком, одним з героїв якої став Олег.

Але коли Олег Валінський пішов в армію, музична кар'єра його закінчилася. Так часто буває. Валінський ще до армії працював учнем приймальника поїздів станції Сортувальна Московської Жовтневої залізниці. З армії він пішов до залізничного технікуму, і так далі.

Заняття рок-музикою вимагали, як і зараз, бути або фанатиком, або неробою. Валінський ні те, ні інше. Барабани і гітару, колонки він використовує під час прогулянок на власній яхті. Там, в морі, він і грає.

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...

"П*рдіти в Стромовці": Фіцо знецінив словаків, які зібрали €4 млн на боєприпаси для ЗСУ

понеділок, 29 квітень 2024, 20:42

Прем'єр Словаччини Роберт Фіцо спробував знецінити ініціативу словаків, які зібрали чотири мільйони євро на боєприпаси для України. Про це повідомляє Noviny Plus, передають Патріоти України. Фіцо заявив, що зібрані мільйони нібито не змінять підсумково...