Керрі розповів, скільки країн працює над допомогою Україні летальною зброєю

​Про це держсекретар США говорив під час зустрічі зі спікером Верховної Ради Андрієм Парубієм.

Джон Керрі. Фото:infokava.com

П'ять країн працюють сьогодні над питанням надання летальної зброї Україні, яка страждає від агресії РФ. Про це повідомив держсекретар США Джон Керрі на зустрічі з головою Верховної Ради Андрієм Парубієм, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу парламенту.

"У напрямку такої допомоги Україні (летальним зброєю - ред.) працюють п'ять країн", - сказав Керрі.

У цьому контексті Парубій зазначив, що підтримка в питанні безпеки, зокрема, допомога в наданні летального озброєння, так само важлива для України, як і економічна підтримка.

"Ми оцінюємо потреби з точки зору посилення обороноздатності України в поставках техніки та іншої допомоги", - зазначив Керрі.

Інтрига для Путіна: Голова МЗС відповів, чи відправить Польща свої війська в Україну

субота, 4 травень 2024, 22:29

У питанні щодо відправки військ НАТО в Україну Польща не інформуватиме Кремль про своє остаточне рішення. Про це заявив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський, передають Патріоти України. Коментуючи пропозицію президента Франції Емманюеля...

У Міноборони відреагували на чутки про відставку Рустема Умєрова

субота, 4 травень 2024, 22:14

Радниця заступника міністра оборони України Дана Ярова заявила, що на сьогоднішній день не чула всередині Міноборони розмов щодо відставки Рустема Умєрова, передають Патріоти України. «Він ходить на роботу, все нормально, на місці. Тому немає таких роз...