Характерна риса режиму Путіна: Російський публіцист показав країну до і після обвалу рубля (фотофакти)

Обвал рубля та падіння цін на нафту вдарили у РФ по розмірах статків російської владної верхівки та олігархів. А звичайні росіяни, особливо у російській глибинці, як жили у бідності, так і далі залишаються бідними.

Володимир Голишев.Фото:tsn.ua

Російський публіцист Володимир Голишев продемонстрував свідчення того, що незалежно від курсу рубля і цін на нафту життя звичайних росіян залишається незмінним. Докази Голишев опублікував на своїй сторінці в Facebook, інформують Патріоти України.

"Ну и какие проблемы тогда? Проблемы у тех, у кого жемчуг мелкий...", - написав Голишев і опублікував дві фотографії однієї і тієї ж сільської халупи в глибинці Росії, зроблені до і після кризи, яка накрила РФ.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....