"Харю від'їв, бля... Ти на себе в дзеркало давно дивився, свиня?": Ляшко пригрозив чернігівському прокурору вилами (відео)

Дзвінок лідера радикалів пов'язаний із затриманням за хабар 14 липня мера міста Мена Чернігівської області Геннадія Примакова, обраного від Радикальної партії.

Ляшко пригрозив вилами чернігівському прокурору за  затримання члена Радикальної партії на хабарі. Фото: gor-clan.ucoz.ru.

Винести на вилах пообіцяв лідер Радикальної партії Олег Ляшко прокурора Чернігівської області Віктора Носенка. Розмову нардепа нібито з прокурором оприлюднив у Facebook однопартієць Ляшка Андрій Лозовий, повідомляють Патріоти України.

- Що ж ви такий провокатор? Тому що фальсифікуєте справи. Я дивлюся на вашу рожу, одразу видно, як ви боретеся з корупцією. Харю від'їв, бля... Коли поміняється влада, знаєш де будеш сидіти за фальсифікацію справи? Похудаєш утричі. Ти на себе в дзеркало давно дивився, свиня ти? Ти, порося, пиши заяву і йди у відставку!, - сказав лідер радикалів, пообіцявши прокурору, що в іншому разі його винесуть на вилах.

- Все, давай, порося, - завершив розмову Ляшко.

Дзвінок лідера радикалів пов'язаний із затриманням за хабар 14 липня мера міста Мена Чернігівської області Геннадія Примакова, обраного від Радикальної партії.

Зазначимо, в мережі відео розмови стало мемом із 33 тис переглядів.

"Загроза для життя й здоров'я": В угрупованні військ Хортиця розповіли про причини відходу з Бердичів

понеділок, 29 квітень 2024, 20:14

Сили оборони відійшли з Бердичів, Семенівки та Новомихайлівки на більш підготовлені та захищені позиції, щоб уберегти особовий склад. Про це повідомив спікер ОСУВ Хортиця Назар Волошин у коментарі "Донбас Реалії", передають Патріоти України. За його сл...

Ворог підтягує сили: ЗСУ стабілізували ситуацію в районі Часового Яру, але є "але", - співзасновник DeepState Погорілий

понеділок, 29 квітень 2024, 19:43

Роман Погорілий, співзасновник DeepState прокоментував ситуацію в районі Часового Яру на Бахмутському напрямку. Про це він повідомив у етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Ворог намагається використати будь-яку можливість, щоб просу...