Х...йлу і Ко більше не вірять: У Нідерландах вже усвідомлюють маніпуляції РФ у справі МН17, - Зеркаль

Поведінка Росії вже завдала їй іміджевих утрат на міжнародній арені.

Олена Зеркаль. Фото: Фейсбук.

Маніпуляції Росії, пов'язані з авіакатастрофою літака рейсу MH17, стають очевидними для суспільства Нідерландів. Про це 7 листопада на конференції "Уроки гібридного десятиліття: що потрібно знати для успішного руху вперед" заявила заступник міністра закордонних справ України з питань європейської інтеграції Олена Зеркаль, інформують Патріоти України.

"Треба подивитися, як Росія маніпулює і як ось у принципі несподівано для Росії суспільство починає усвідомлювати цю маніпуляцію. Те, що зараз відбувається в Нідерландах, – відповідь суспільства на постійну "зміну сценаріїв", на вкиди інформації щодо того, що це все Україна винна, і щодо того, що слідство нібито не вживає необхідних заходів для розслідування, викликають зовсім іншу реакцію", – сказала вона.

Зеркаль наголосила, що поведінка Росії завдає їй іміджевих втрат на міжнародній арені. "Так, як це було, коли розглядали питання щодо створення трибуналу по MH17, коли Росія єдина використала право вето і цей суд не було створено", – зазначила заступник міністра.

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...