Хіти тижня. Азовське море не стане "російським озером": Експерт розповів, як поховати спроби Кремля захопити акваторію

Замінувавши частину узбережжя, українська сторона убезпечить себе від вторгнення окупаційних військ з боку моря.

Сергій Гайдук. Фото: Кореспондент.

Провокації російських військових в Азовському морі можна легко припинити, розмістивши вздовж узбережжя міни. Про це в ефірі "Громадського радіо" заявив віце-адмірал України Сергій Гайдук, передають Патріоти України.

Раніше повідомлялося, що російські спецслужби змінили тактику утримування кораблів, які йдуть через Азовське море в Україну і з України. Морський військовий переконаний, що в Азовському морі варто провести спецоперацію за участю повітряної авіації та морських військових. Згідно з його думкою, дана операція дозволить запобігти силовому впливу російських військових в регіоні.

Гайдук упевнений, замінувавши частину узбережжя, українська сторона убезпечить себе від вторгнення окупаційних військ з боку моря. При використанні контрольованого фарватеру українські військові зможуть проводити через міни цивільні вантажі з товарами як в порти, так і з них. Однак всі ці дії можуть бути спрямовані тільки на захист території в разі реальної загрози і жодним чином не зупинять дії спецслужб РФ, які продовжують гальмувати кораблі, що йдуть в країну.

На Харківщині судитимуть кримінального авторитета, який укупі з росіянами пограбував ексмера Добкіна (фото)

вівторок, 30 квітень 2024, 19:15

До Чугуївського міського суду Харківської області передали обвинувальний акт щодо кримінального авторитета з Вовчанська Дмитра Чигринова на прізвисько "Чиж", чотирьох російських військових та трьох жителів Вовчанська, які під час окупації грабували й к...

Прогавили стратегічну локацію: Росіяни безуспішно штурмують нещодавно звільнений острів Нестрига у дельті Дніпра - ЗСУ

вівторок, 30 квітень 2024, 19:07

Російські загарбники безуспішно штурмують острів Нестрига, над яким нещодавно встановили контроль українські захисники, а також продовжують атаки на село Кринки на лівому березі Дніпра в Херсонській області. Про це у вівторок, 30 квітня, в ефірі телема...