Хіти тижня. Бойове зіткнення поблизу Керченської протоки: "Лежачі поранені! Потрібна допомога". Запис переговорів між моряками (аудіо)

На записі можна почути, як військові ВМС України просять про допомогу і повідомляють про поранених. У відповідь російські військові вимагають гасити світло на палубі і вийти з піднятими руками.

Опубліковано аудіозапис переговорів російських військових з українськими під час захоплення корабельної групи ВМС України, інформують Патріоти України та пропонують вам їх прослухати.

На записі чутно, як військові ВМС України прохання про допомогу і повідомляють про поранених. У відповідь російські військові вимагають гасити світло на палубі і вийти з піднятими руками. Також на одному записі зафіксовано загрози з боку військових РФ застосувати зброю, якщо український корабель не зупинить хід.

Джерело: LIGA.net

Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...