Хіти тижня. "Бойові буряти" Путіна в паніці тікають: Порошенко розповів, як Javelin вплинули на ситуацію на Донбасі

З "камікадзе" у Кремля напряжно: "гібридні трактористи" дуже добре усвідомлюють, з одного боку, що собою представляє Javelin, як ПТРК третього покоління. А з іншого - що вимагає від них стратегічне командування "ихтамнетов".

"Іхтамнєти" не дуже хочуть "познайомитися" із американською зброєю. Ілюстрація: УНІАН.

Президент Петро Порошенко заявив, що після того, як Україна отримала на озброєння американські протитанкові ракетні комплекси "Джавелін", танкісти бойовиків почали відмовлятися виїжджати на позиції. Про це він сказав під час зустрічі з мешканцями міста Здолбунів та Здолбунівського району на Рівненщині, передають Патріоти України.

"Раніше українські позиції обстрілювалися з танків, але як тільки вони дізнались, що на озброєння надійшли "Джавеліни", російські танкісти стали відмовлятися виїжджати на позиції", - заявив Порошенко.

За його словами, це надзвичайно ефективний психологічний ефект від надходження "Джавелінів" на озброєння українських Збройних сил. Також президент заявив, що в 2020 році ЗСУ будуть зорганізовані і здатні діяти повністю за стандартами НАТО відповідно до закону про національну безпеку.

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...

Якраз проводив дорозвідку: СБУ затримала зрадника, який допомагав скоригувати ракетний удар по ТЕС та військовому шпиталю у Дніпрі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 11:44

Служба безпеки України затримала мешканця Дніпра, за підозрою у роботі на російські спецслужби. Його звинувачують у зборі інформації для коригування ракетного удару армії РФ по військовому шпиталю та ТЕС у Дніпрі. Про це СБУ повідомила у четвер, 28 бер...