Хіти тижня. Держдеп США виступив із заявою про бойкот ЧС-2018 у Росії

​​В адміністрації американського президента футбольним фанатам радять не їхати на світовий мундіаль до РФ.

Ілюстрація:PolitekaВідповідні заяви неназваного представника Білого дому цитують The Guardian і The Telegraph, інформують Патріоти України.

Проблеми, за словами неназваного чиновника, можуть бути пов'язані з тим, що з Росії у відповідь на західні санкції були вислані американські дипломати, а також представники інших країн.

"Бувають нещасні випадки. Можна захворіти - потрібна медична евакуація додому. Ми не припускаємо, що будуть якісь значні інциденти, але хочеться проявити обережність", - додав він.

При цьому США продовжують співпрацювати з Росією у протидії можливим терористичним атакам на ЧС-2018.

"Я б добре задумався, бо у нас не буде можливості забезпечити такий же рівень захисту наших громадян або навіть забезпечувати звичайні консульські послуги. І у інших країн теж. Громадяни будь-якої країни зіткнуться зі зниженням консульської підтримки", - заявив неназваний чиновник.

"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...

Це був фальстарт? У Раді відреагували на скандальне рішення МЗС щодо консульських послуг для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 17:25

Рішення МЗС щодо призупинення надання консульських послуг для чоловіків за кордоном в Раді вважають антиконституційним і таким, що не відповідає ухваленому раніше закону про мобілізацію. Про це в коментарі "РБК-Україна" розповіли джерела в профільному ...