Хіти тижня. "Дякую, тепер ви всі політичні трупи!": Соратниця Тимошенко вела у Раді цікаву переписку під час розгляду нардепами подання на Савченко (відео)

Олександра Кужель отримала повідомлення зі звинуваченнями як на свою адресу, так і на адресу інших народних депутатів.

Олександра Кужель отримала цікаве повідомлення. Фото: скріншот з відео.

Вчора, 22 березня, поки вся увага громадськості була прикута до голосування за зняття недоторканності з позафракційного нардепа Надії Савченко, в залі парламенту розгорталися не менш цікаві події, передають Патріоти України.

Політичні "батьки" Надії Савченко, політики з партії "Батьківщина" вирішували, як діяти далі і які перспективи у цього "проекту". Так, наприклад, екс-однопартієць Надії Савченко, Олександра Кужель вела телефонну переписку з невідомим абонентом. В ході цього листування Кужель отримала повідомлення, зі звинуваченнями як на адресу неї, так і на адресу інших народних депутатів.

Росія планує зірвати Глобальний саміт миру в Швейцарії – Зеленський

середа, 24 квітень 2024, 19:55

Росія має конкретний план для зриву Глобального саміту миру, який має відбутися у Швейцарії. Про це заявив президент Володимир Зеленський під час зустрічі з представниками держав-партнерів і міжнародних організацій, які працюють в Україні, передають Па...

Виконував завдання росіян: Харківський підприємець проведе п'ять років у тюрмі (фото)

середа, 24 квітень 2024, 19:14

Орджонікідзевський районний суд Харкова виніс вирок 44-річному приватному підприємцю з Харкова, який співпрацював із російськими окупантами. Чоловіка визнали винним і призначили йому покарання у вигляді п'яти років і шести місяців тюрми. У суді чоловік...