Хіти тижня. До "Зе! Президента" побігли вже відомі "демократи" з інших команд: Скільки витратив Зеленський на президентську кампанію і хто з відомих діячів є його прибічниками

Кандидат в президенти Володимир Зеленський витратив з виборчого фонду на президентську кампанію близько 60 мільйонів гривень. Однак це наразі трохи більше половини від запланованого.

Стало відомо, скільки витратив Зеленський на кампанію і хто з відомих діячів є його симпатиками - фото

Загалом до виборів партія (склад котрої толком ніхто ще не знає) планує витратити 100 млн грн. Про це повідомив керівник виборчого штабу Зеленського Іван Баканов в інтерв'ю BBC News Україна, зазначають Патріоти України.

Пан Баканов додав, що до першого туру виборів партія планує витратити ще близько 40 млн гривень, додавши, що компанії все одно не вистачає грошей для виконання всього запланованого.

На питання щодо контактування штабу Зеленського з Коломойським, Баканов сказав: "Всі ставлять це питання, я відповім так: можливо, хтось контактує, але я не бачив. Конкретно мені ніхто не давав якихось вказівок, грошей і не висловлював навіть побажань щодо того чи іншого питання від команди Ігоря Валерійовича. Тобто я не можу це навіть уявити".

Керівник штабу також розповів ЗеКоманда по всій Україні нараховує близько 500 тисяч людей, а в центральному штабі кандидата працює близько 70 людей.

Баканов додав, що нардеп Сергій Лещенко та екс-міністр фінансів Олександр Данилюк є симпатиками Зеленського і хочуть приєднатися до його команди. А колишній міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавичус вже у команді.

"Зрозумійте, що вони стали насправді жертвами своєї ж пропаганди": Буданов пояснив, що зміниться для України в разі зникнення Путіна

четвер, 28 березень 2024, 18:50

Зникнення Володимира Путіна навряд чи змінить ситуацію з війною. Російське суспільство вже стало жертвою пропаганди і ненавидить Україну та колективний Захід. Про це заявив начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов, пер...

Паніка наростає: Росіяни готуються відбивати атаки українських ДРГ у Севастополі, - "Атеш"

четвер, 28 березень 2024, 18:45

Активісти партизанського руху "Атеш" установили, що російські окупанти готуються до відбиття атак українських диверсійно-розвідувальних груп у тимчасово окупованому Севастополі. Про це інформує рух спротиву "Атеш".Партизани постійно відслідковують пере...