Хіти тижня. "Досить серйозно": Нові подробиці про зв'язки Савченко і Медведчука

Фейгін каже, що зі своєю колишньою підзахисною вже давно не спілкується, але під час її полону бачився з нею частіше всіх і переконаний, що в тюрмі ФСБ полонянку не вербувала.

Фото: ЗМІКолишній адвокат позафракційного народного депутата Надії Савченко Марк Фейгін заявив, що з лідером "Українського вибору" Віктором Медведчуком спілкувалася сестра екс-полонянки Кремля Віра, повідомляють Патріоти України.

"З Медведчуком контактувала її сестра Віра, контактувала досить серйозно. Чи могли ці контакти вести до чогось більшого, крім звільнення, я впевнений, що так", - зізнався він.

Фейгін додав, що зі своєю колишньою підзахисною вже давно не спілкується, але під час її полону бачився з нею частіше всіх і переконаний, що в тюрмі ФСБ полонянку не вербувала. "Я б це виявив, це виявили б консули. Її слова не змінювалися", - запевнив адвокат.

Нагадаємо, Савченко закидають змову з головою Центру звільнення полонених ГО "Офіцерський корпус" Володимиром Рубаном, ватажком "ДНР" Олександром Захарченко і "міністром доходів і зборів" "ДНР" Олександром Тимофєєвим з метою посягання на конституційний лад в Україні шляхом замахів на вище керівництво країни і здійснення терактів. Раніше генеральний прокурор України Юрій Луценко натякнув, що саме Медведчук є ляльководом Савченко.

Дебелий шмат з 61-імльярдного "пирога": США готують поставку зброї для ЗСУ на $6 млрд - Politico

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:39

США завершують підготовку одного з найбільших на сьогодні пакетів військової допомоги для України та готуються підписати контракти на постачання зброї та обладнання для Збройних сил України на суму до 6 мільярдів доларів. Про це пише Politico з посилан...

Після гучних звинувачень у корупції: Міністр Сольський подав у відставку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:31

Міністр аграрної політики та продовольства Микола Сольський, якого підозрюють в оборудках із землею на 500 мільйонів, написав заяву про відставку. Про це повідомив голова Верховної Ради Руслан Стефанчук у Facebook в четвер, 25 квітня. . "До Верховної ...