Хіти тижня. "Довбо*об, бл**ь!": Під час судового засідання Савченко вилаялася на прокурора (відео)

Нардепу нібито не сподобалося те, що прокурор провів аналогію між її справою і історією спецназівців РФ.

Надія Савченко у залі суду. Фото:скрін відео

Нардеп Надія Савченко нецензурно вилаялася на адресу державного обвинувача, прокурора з Головної військової прокуратури Олександра Банника, в залі суду в п'ятницю, 23 березня. Про це пише УНІАН, передають Патріоти України.

Савченко обурило висловлювання прокурора, в якому він порівняв її справу зі справою російських спецназівців Александрова і Єрофєєва. "Вони тоді виглядали краще, оскільки їм вистачило розуму не влаштовувати терористичний акт на території власної країни", – сказав Банник.

У відповідь Савченко не стала стримувати емоцій: "... Мені прикро, що такі, як ви, є стовпами, на яких тримається ця влада. Потім вас підпиляють, змішають і будете на фронті погибать, як зараз погибають наші солдати…А колись вони так само, добробати, тримали, як стовпи, цю грьобану владу!", – сказала вона.

Далі Савченко не стрималася і вигукнула: "Довбо*об, бл**ь!".

"Процес іде": Генерал-лейтенант розповів, як ATACMS вплинули на бойові дії

неділя, 5 травень 2024, 21:28

Генерал-лейтенант у відставці та ексзаступник начальника Генерального штабу ЗСУ Ігор Романенко пояснив, як ракети ATACMS вплинули на бойові дії на фронті. Про це він розповів в ефірі телемарафона, передають Патріоти України. Він зазначив, що росіяни ...

Відправився на горішній суд відповідати за свої злочини: У Бердянську знищили організатора окупаційних катівень - ГУР

неділя, 5 травень 2024, 21:15

Головне управління розвідки Міноборони України підтвердило ліквідацію колаборанта в окупованому Бердянську Запорізької області й повідомило деякі подробиці з цього приводу. . Повідомляється, що 5 травня 2024 року близько 9:40 у тимчасово окупованому ...