Хіти тижня. Фаната "русского мира" помітили на мітингу Нацдружин (фото)

Один з активістів "Національних дружин", який брав участь в акції протесту в Полтаві під час візиту до міста президента Петра Порошенка, виявився прихильником "русского мира".

Про це в Facebook написав офіцер ЗСУ Анатолій Штефан ("Штірліц"), передають Патріоти України.

Він опублікував скріншоти сторінок Гуменного в соцмережах, де той публікував пости неоднозначного змісту і фото своїх візитів до Росії. "Історія про те як харків'янин Артем Гуменний вчора виявився "полтавським" активістом у складі нацдружин... Роісся і Україна брати? Ну-ну упирі. Аккаунт вже вночі підчистив, але не всі. Коменти забув і хроніку відмотати, де про братів слов'ян і не тільки. Буду розтягувати тепер задоволення", - написав він.

За словами Штефана, в подібних поглядах також помічені і інші члени "Нацдружин". "До речі пробігся ще по десятку... Там повний треш", - додав блогер.

У свою чергу коментатори також "оцінили" підбір кадрів до "Нацдружин".

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...

"У Кремлі зараз траур": Росія не здатна виготовляти нові Ту-22М3, - ГУР Міноборони

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:02

Для Росії виготовлення нових бомбардувальників Ту-22М3 на сьогодні є фактично неможливим. Про це представник ГУР МО Андрій Юсов сказав у ефірі телемарафону, передають Патріоти України. За його словами, в ГУР є інформація про ситуацію з такими бортами у...