Хіти тижня. "Головний підсумок року - ми ввійшли у смугу прощання з Путіним", - російський політолог

За словами Гліба Павловського, у цьому процесі населення Росії не бере участі.

Гліб Павловський. Фото: Фейсбук.

У Росії почався вихід президента РФ Володимира Путіна з його посади. Таку думку російський політолог Гліб Павловський висловив в ефірі радіостанції "Эхо Москвы", передають Патріоти України.

"Я думаю, що головний підсумок нашого року – те, що ми дійсно ввійшли у смугу прощання з Володимиром Володимировичем. Так званого путінського транзиту, постпутінського транзиту. І вже всередині нього перебуваємо", – сказав він.

За словами політолога, у цьому процесі населення Росії не бере участі. "Якраз цього року суспільство вийшло з гри... Як виходять із гри. Або вас виводять, або виходите, бо ви не витримуєте темпу. Суспільство не бере участі у транзиті не тому, що його вивели, тому що сам собою транзит не формальний. Він відбувається, і тому в ньому беруть участь ті, хто може, хто хоче, хто зацікавлений, хто може, на мю думку", – зазначив Павловський.

Він уважає, що "це будуть небезпечні часи". "Суспільство вже зараз не у грі", – підкреслив політолог. У березні 2018 року Путін виграв чергові вибори президента РФ. При владі у країні він перебуває з 2000 року – на посаді президента і глави уряду поперемінно.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...