Хіти тижня. "Як громадянин України та офіцер ЗСУ не можу змовчати": Легендарний генерал схвилював мережу тривожним постом

Олег Мікац звернувся до української влади із закликом припинити російську пропаганду в українських ЗМІ.

Олег Мікац. Фото: ТСН.

В Україні активно процвітає і розвивається антиукраїнська пропаганда, яку поширюють деякі українські ЗМІ. Про це написав на власній сторінці у Facebook генерал-майор Олег Мікац, передають Патріоти України.

"Я, генерал-майор Мікац Олег Михайлович, з перших днів в складі 93 ОМБР приймав участь в бойових діях на сході України. Особовий склад бригади героїчно виконував бойові завдання в районах Карлівки, Пісок, Авдіївки та в Донецькому аеропорту. Саме за їх стійкість і героїзм ворог почав називати їх Кіборгами. Було багато втрат, ще більше було поранено. Однак війна триває, а на Донбасі досі сплачують цю ціну заради перемоги.

І саме тому я, як громадянин України та офіцер ЗСУ, що дав присягу захищати свої державу і народ, не можу усвідомити, чому після стількох втрат на цій війні за спинами українських захисників у глибокому тилу знову розпускає свої отруйні квіти так званий "руський мир". Бо як інакше можна зрозуміти редакційну політику таких наче українських телеканалів як, наприклад, "NewsOne", "112" та "Інтер"? При цьому не перераховую купу електронних ресурсів, що називаються українськими ЗМІ і пишуть відверто проросійські тексти", - пише Мікац.

Генерал-майор обурений ситуацією, що в ефірах вищеназваних телеканалів усе частіше виступають політики, які поширюють відверту брехню і пропаганду проти ЗСУ і українських військових. "Більш відкрито та майже прямо там лунають прямі заклики щодо примирення з Росією – державою, що вже п’ятий рік веде війну проти України, вбиваючи наших воїнів. Яскравий приклад антиукраїнської роботи – інтерв`ю пана Медведчука, яке транслювали "NewsOne" та "112". Політик, не соромлячись, закликав фактично до капітуляції заради миру із російським агресором", - пише військовий.

Мікац підсумовуючи сказане, звернувся до української влади припинити російську пропаганду в українських ЗМІ. "Не знаю, чи існує законний спосіб вирішити проблему, тому звертаюся з вимогою до керівництва України розібратися із цим питанням та припинити потужний інформаційний вплив, що завдає шкоди Збройним Силам України, Національній гвардії, Прикордонним військам, добровольчим формуванням та країні загалом", - написав генерал-майор.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...