Хіти тижня. Як король Саудівської Аравії вітав Порошенка у своєму столичному палаці (відео)

Президент України прибув для обговорення питань двостороннього інвестиційного, торговельно-економічного та військово-технічного співробітництва.

Фото: censor.net.ua.Зустріч Порошенка з Салманом бін Абдулазізом Аль Саудом відбулася в Королівському палаці Аль-Ямама. В Ер-Ріяді відбулася церемонія офіційної зустрічі президента України Петра Порошенка з Королем Саудівської Аравії Салманом бін Абдулазізом Аль Саудом. Відео урочистостей опубліковано на сторінці Порошенка у Фейсбук, передають Патріоти України.

Зустріч пройшла в Королівському палаці Аль-Ямама.

Нагадаємо, президент Петро Порошенко разом з дружиною Мариною Порошенко прибув з дводенним офіційним візитом до Королівства Саудівська Аравія.

Глава Української держави проведе переговори з керівництвом Саудівської Аравії – Королем Салманом бін Абдулазізом Аль Саудом та Спадкоємним принцем, Віце-прем’єр-міністром, Міністром оборони Мухаммадом бін Салманом Аль Саудом.

Під час зустрічей відбудеться обговорення питань двостороннього інвестиційного, торговельно-економічного та військово-технічного співробітництва.

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...