Хіти тижня. Як у Медведчука відреагували на затримання нардепки Савченко

У русі заявили про політичний тиск, який "переслідує єдину мету: дискредитувати, усунути "Український вибір".

У громадському русі "Український вибір - Право народу" розцінюють як провокацію і маніпуляцію спробу пов'язати справу "Савченко-Рубана" з цим рухом і його лідером Віктором Медведчуком. Про це йдеться у заяві на сайті руху, передають Патріоти України.

"Маніпулятивна спроба влади провести зв'язок між Громадським рухом "Український вибір - Право народу" і справою "Савченко - Рубана" свідчить про те, що в Україні реалізується сценарій "партії війни", - йдеться в заяві. Так у русі відреагували на слова генпрокурор Юрія Луценка, що затримання Рубана і подання на арешт Савченко – лише початок, а правоохоронці здогадуються, хто є їх "ляльководом".

"Ми здогадуємося, хто цей ляльковод, бо чуємо тут гасла так званого "Українського вибору" (головою "Українського вибору" є політик, екс-нардеп і кум Путіна Віктор Медвечук, - ред.). Ми щойно чули не один раз у промовах нардепа – суб’єкта мого подання – про збройний переворот на Майдані, про олігархів, про Порошенка, що розв’язав війну, – все це вже ми чули у Сімферополі, Луганську і Донецьку", - сказав генпрокурор. У русі також заявили про політичний тиск, який "переслідує єдину мету: дискредитувати, усунути "Український вибір".

Якраз проводив дорозвідку: СБУ затримала зрадника, який допомагав скоригувати ракетний удар по ТЕС та військовому шпиталю у Дніпрі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 11:44

Служба безпеки України затримала мешканця Дніпра, за підозрою у роботі на російські спецслужби. Його звинувачують у зборі інформації для коригування ракетного удару армії РФ по військовому шпиталю та ТЕС у Дніпрі. Про це СБУ повідомила у четвер, 28 бер...

"Як голова уряду я повинен": Шольц заявив, що не передає Україні Taurus, бо боїться війни Росія-НАТО

четвер, 28 березень 2024, 11:28

Канцлер Німеччини Олаф Шольц вкотре відмовився надати далекобійні ракети Taurus Україні. Він пояснив це тим, що важливим для нього лишається "не ескалювати" війну до зіткнення Росії та НАТО. Водночас на сьогодні Німеччина витратила на допомогу Україні ...