Хіти тижня. "Єсаул ДиРи", котрий кинув десь там свого коня, образив Лайму Вайкуле через її заяву про Крим

Газманов вважає, що співачка не поважає предків, які "проливали за Крим російську кров".

Олег Газманов. Фото:Собеседник

"Путінець" Олег Газманов, який неодноразово на окупованому Донбасі розважав концертами сепаратистів, заявив, що Лайма Вайкуле своєю заявою про Крим "наплювала" на почуття тих кримчан, які завжди прагнули в РФ. Про це повідомляють Патріоти України.

Газманов вважає, що співачка не поважає предків, які "проливали за Крим російську кров". Підтримавши агресора Путіна, Газманов заявив, що артистка повела себе негарно.

"Бог їй суддя. Їй, принаймні, Росія все дала", - заявив співак. Газманов наголосив, що Крим є дуже важливим для Росії хоча б тому, що там пролито багато російської крові.

"І нічого б не було, якби так огидно не чинили б з Кримом. Це волевиявлення всього народу повернутися в Росію", - додав заборонений в Україні кремлівський співак.

Як повідомлялося раніше, ажіотаж навколо Лайми Вайкуле почався після того, як співачка заявила, що в окупований Крим з концертом не поїде ні за які гроші.

Джерело: Диалог.UA

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...