Хіти тижня. Йому дуже страшно: У Росії назвали причину раптового зникнення Путіна

Короткострокова відпустка може стати хорошою формальною відмазкою, щоб ніхто не питав президента РФ про чемпіонат.

Путін із переляку заховався. Фото: соцмережі.

Причина скасування всіх публічних заходи за участю президента РФ Володимира Путіна з 2 по 8 липня пов'язано з чемпіонатом світу з футболу, який зараз проходить в Росії, передають Патріоти України.

"Не треба забувати, що йде чемпіонат світу з футболу і там ще поки збірна Росії не вилетіла. Напевно будуть якісь розмови, чому Путін не відвідує гри зі збірною Росії. А не відвідує він з однієї простої причини, тому що кожен раз він боїться програшу. У нього це маніакальне, він хоче, щоб з ним асоціювалися тільки перемоги", - сказала в коментарі російська опозиціонерка Ольга Курносова.

За її словами, короткострокова відпустка може стати хорошою формальною відмазкою, щоб ніхто його не питав про чемпіонат. "Плюс до всього, звичайно зустріч з Трампом все-таки важлива, і Кремль намагається її піднести як якусь епохальну подію. І очікування від цієї зустрічі намагаються перебільшити, починають всякі чутки пускати, в тому числі і те, що Америка і Крим визнає. Але насправді не варто недооцінювати Трампа, його не так легко переграти, як багатьом здається", - говорить Курносова.

Російська опозиціонерка вважає, що важливих рішень, як визнання "російського" Криму або зняття санкцій з РФ, точно не буде, але є одне питання, вирішенню якого американський президент може посприяти. "Сподіваюся, що після зустрічі якось зрушиться питання з українськими в'язнями", - сказала вона.

Джерело: Обозреватель

Торгував із олігархом Курченком: У США суд виніс вирок бізнесмену, який порушив санкції

субота, 20 квітень 2024, 13:43

У США бізнесмена Джона Кана Унсалана (він же Хуррем Кан Унсалан) засудили до шести років ув'язнення за порушення санкційного режиму. Він визнав, що вів торгівлю з проросійським олігархом з України Сергієм Курченком та підконтрольними йому компаніями. П...

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...