Хіти тижня. "Как скоро потенциальные покупатели этого металлолома поймут, что им просто морочат голову?" - Кох про російські ЗРК у Сирії

За словами колишнього російського віце-прем'єра, російських зенітно-ракетних комплексів С-300 і С-400 знову не використали під час удару США по об'єктах у Сирії.

Альфред Кох. фото:Интерфакс

Удар США та їхніх союзників по об'єктах у Сирії засвідчив непридатність російських зенітно-ракетних комплексів С-300 і С-400. Таку думку у Facebook висловив екс-віце-прем'єр РФ Альфред Кох, інформують Патріоти України.

"Поки що рано робити висновки про результати цих бомбардувань. Я навіть не впевнений, що вони закінчилися. Одне зрозуміло вже зараз: російських систем С-300 і С-400 знову не використали. Хоча, наскільки я пам'ятаю, була обіцянка їх застосовувати проти будь-яких ворожих для сирійсько-російсько-іранської коаліції цілей у Сирії, а не тільки по ракетах, які летять безпосередньо на російські об'єкти", – написав він.

За словами Коха, "укотре ми не стали свідками практичного застосування головного експортного товару" російського військово-промислового комплексу.

"Цікаво, як скоро потенційні покупці цього брухту зрозуміють, що їм просто морочать голову?" – зазначив екс-віце-прем'єр РФ.

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...