Хіти тижня. Катерина Тихонова на ТБ: Російський ведучий розкрив план, навіщо показали дочку Путіна

З наукової точки зору, всі розповіді російської "царівни" - перекази давнини глибокої, ніякого наукового прориву немає.

Катерина Тихонова на росТБ. Фото: скріншот з відео.

Можлива дочка президента РФ Володимира Путіна Катерина Тихонова з'явилася в ефірі російського телебачення, щоб "зафіксувати факт", що у неї крім акробатичного рок-н-рола є інші заняття. Таку думку в ефірі каналу "Дощ" висловив ведучий Павло Лобков, передають Патріоти України.

Він заявив, що технологія, про яку говорилося в сюжеті російського каналу, не є новою. "Щоб подивитися сюжет за участю можливої дочки президента Тихонової, потрібно надіти модний нині аксесуар - шапочки з фольги проти опромінення рептилоїдами... Ось здається і приймач утворився. Заради чого, точніше, заради кого вся ця псіхонавтика затівалася. Тихонова, можлива дочка Путіна, тепер - нейробіолог. Я поговорив з чотирма джерелами, які знайомі з її дослідженнями. І ось що вони говорять: це рутинні роботи, це зняття і розшифровки енціфалограм", - сказав Лобков.

За словами вченого Олександра Каплана, технології біологічного зворотного зв'язку існують з 70-х років, зазначив ведучий. "З наукової сторони все це - перекази давнини глибокої, тут ніякого прориву немає. Тут важлива не наукова новизна, а публічна фіксація факту, що у Катерини Тихонової, крім акробатичного рок-н-ролу і нової зачіски, з'явилося справжнє заняття. А то раніше все якось було туманно - технологічна долина МГУ, координація інтелектуальних резервів з мільйонними вливаннями, а тут навіть модне слово "синергія". Шкода тільки, що цим напрямком вже займаються сотні берлінських гаражних стартапів", - сказав ведучий.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...