Хіти тижня. Хотіли налякати світ: У КНДР під час випробувань на місто впала ракета (фото)

НП сталася 29 квітня 2017 року, однак про це стало відомо зовсім недавно.

Карта: Diplomat

У Північній Кореї після невдалого випробування впала міжконтинентальна балістична ракета середнього радіусу дії "Хвасон-12". Про це пише журнал The Diplomat, який спеціалізується на азіатській тематиці, повідомляють Патріоти України.

Пуск ракети відбувся з аеродрому Пукчан у південній частині Пхеньяна, однак незабаром вона впала в місті Токчхон.

У результаті події було завдано значної шкоди комплексу промислових або сільськогосподарських будівель, про ймовірні жертви не повідомляється.

Джерело журналу в уряді США, яке знайоме з деталями програми озброєнь Північної Кореї, розповіло, що двигуни ракети перестали працювати після приблизно однієї хвилини польоту на висоті 70 км.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...