Хіти тижня. Хто в топ-політиці гуртується в альтернативу Порошенку і Тимошенко: Висунення демократичними силами єдиного кандидата в президенти України (відео)

Демократичні сили висунули в якості єдиного кандидата в президенти України лідера партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка.

На проведеному в Києві Форумі демократичних сил відомі українські політики закликали консолідуватися навколо фігури Гриценка, який має серйозні шанси вийти в другий тур і перемогти на виборах президента, передають Патріоти України.

Найближчим часом очікується приєднання Садового і Вакарчука до команди Гриценка.

Журналісти повідомляють, що після помилок попередніх компаній екс-міністр оборони почав формування потужної команди вже на першому етапі, в яку вже вийшли Єгор Фірсов, Микола Томенко та Віктор Чумак. При цьому саме Чумак очолив виборчий штаб Гриценко.

Виступили на форумі і ветерани АТО.



Користувачі соціальних мереж в цілому позитивно поставилися до висунення кандидатури Гриценка, відзначаючи однією з головних його переваг відсутність корупційних зв'язків з українськими олігархами і вкрай прагматичний підхід до української політики.

Користувачі пишуть, що після відновлення сили армії і створення антиросійської коаліції прийшов час побороти корупцію і створити чесні суди в Україні, на що її нинішній президент Порошенко зараз навряд чи готовий піти.

Громадяни Словаччини, після відмови уряду Фіцо підтримати ініціативу Чехії, зібрали понад 2 млн євро на снаряди для України

субота, 20 квітень 2024, 8:05

Жителі Словаччини зібрали понад два мільйони євро на купівлю снарядів для України, після того, як влада країни відмовилася підтримати ініціативу Чехії зі збору коштів та пошуку боєприпасів для Києва. Суму зібрали менш ніж за дві доби. У кампанії, яка п...

"Путін буде вимушений відкривати другий фронт у Калінінграді, в Курській області, у Придністров’ї": У РДК анонсували нові рейди

субота, 20 квітень 2024, 7:56

Бійці Російського добровольчого корпусу (РДК) з позивними "Лакі", "Могила" та "Кардинал" пояснили, для чого здійснюють рейди на Білгородщину та анонсували "сюрприз" для країни-агресорки. Про це йдеться у відео на YouTube-каналі "Український Свідок", пе...