Хіти тижня. ​Хто задає в країні рівень політкультури: Кому Порошенко зробив зауваження за матюки під час проголошення у Раді запровадження військового стану

Парламент – це говорильня, апріорі. Однак з часів падіння диктатури Януковича дехто відчув себе «пупом Землі», причому у стилі російського «шансон». – Для когось це і є бажаний рівень свободи. – Адже «еліта».

26 листопада на позачерговому засіданні Ради перед голосуванням за введення воєнного стану між президентом Петром Порошенко і одним з нардепів відбувся вимушений діалог. Як сказав журналіст, при виступі у Раді Януковича от би якась депутатська душа спробувала щось «вякнути». – Але ж у нас перемогла ось й така «демократія» - можна продемонструвати таким чином свою «крутізну» перед головою держави, зазначають Патріоти України.

Відео з інцидентом радо опублікував у Facebook нардеп Віталій Купрій. І ось чому. Саме його президент просив не матюкатися. Перепалка виникла, колись Порошенко говорив про зусилля уряду щодо захисту України.

«4,5 року українські воїни, українська армія, український громадянин-платник податків, українська влада, український парламент, український уряд і український президент роблять все можливе задля того, щоб захистити рідну землю ...», - говорив Порошенко, після чого Купрій вигукнув з місця: «Інвестує в Росію!». На що Порошенко перервався і відповів йому: «Помовчіть!».

У цей момент чути, як нардеп каже: «... Давай я сяду там, де я хочу! Так мені пох*й! ».

Після цього Порошенко знову перервав свою промову і сказав: «Ви можете не матюкатися в парламенті? Ви виявляєте таку культуру! Я сподіваюся, що це не Самопоміч? Тоді вибачте".

Треба думати у слуги народу при випвдковому інциденті випадково був включений на відеозапис власний Айфон. Адже воєнний стан - завжди треба бути готовим для контакту з ворогом. Тобто війна-війною, а піар передусім. І головне - до "діда Лук'яна" не кинуть - не ті часи. Отже хамити Головнокомандувачу "святе діло", за таких обставин - "жопоблок" має давати "почьотного члєна". Зсісно ліпіцькі фабрікі, звісно запроданець, звісно продав Україну, проголошуючи воєнний стан проти росії. - Логіка "залізна", але навіщо матюкатись в ефірі на всю Україну? Певно дуже хочеться слави, а на стільці записних "борців зі злочинним режимом" під світом рамп не пробитись... От така трагедія парламентського інтелигента, доводиться самого себе розкручувати через матюки на епохальній події. Принаймні в історію вже вляпався, колись і про нього напишуть.

До речі, нардеп Купрій разом з "опоблоківцями" голосував проти введення воєнного стану разом з "опоблоківцями" голосував проти введення воєнного стану в Україні.

Для ПУ Лесь Лісовик

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...