Хіти тижня. "Коли тексти пише чесний ідіот": На Кремль ТБ розповіли, як Путін втілив у життя проект Гітлера при будівництві Кримського мосту (відео)

Сенсаційна заява пролунала на одному з пропагандистських телевізійних ток-шоу.

Путін на відкритті Кримського мосту. Фото: УНІАН

У Мережі з'явився відеоролик з фрагментом прямого ефіру російського "Першого каналу" з відкриття Кримського моста, в якому голос за кадром говорить, що Путін здійснив проект будівництва моста, придуманий особистим архітектором Адольфа Гітлера.

«Цей проект хотів здійснити Микола II, цей проект хотів здійснити Гітлер і Шпеєр [головний архітектор Рейху], який зробив цей проект на початку 40-х років, а зробив його, здійснив його Путін", - сказав один з гостей пропагандистської програми "Час покаже".

Після закінчення прямої трансляції в програмі російського телеканалу також показали історичну довідку, в якій згадали проект Третього рейху по будівництву моста (фрагмент з 2:30). "Наступній спробі перешкодила Друга світова війна. Під час окупації Криму німецькими військами через Керченську протоку була прокладена канатна дорога. Гітлер планував побудувати і міст, але не встиг", - каже редактор "Першого каналу".

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...