Хіти тижня. "Коли у 2013 році у Вільнюсі Януковича вмовляли підписати Угоду про асоціацію з ЄС, він говорив лише одну фразу: "Путін мене вб'є" - Безсмертний (відео)

За словами дипломата, Путін і справді знищив Януковича, навіть незважаючи на те, що той угоди не підписав.

Янукович і Путін. Ілюстрація:24 канал

Колишній президент України Віктор Янукович у Вільнюсі в 2013 році заявив, що якщо підпише Угоду про асоціацію з ЄС, то президент РФ Володимир Путін його знищить. Про це розповів колишній посол України в Білорусі Роман Безсмертний в інтерв'ю журналісту Роману Скрипіну, відео якого викладено на Youtube, зазначають Патріоти України..

Дипломат розповів, посилаючись на одного з помічників президента Литви Далі Грібаускайте, що литовський лідер і канцлер Німеччини Ангела Меркель тоді вмовляли Януковича підписати Угоду про асоціацію Україна-ЄС.

У відповідь у Януковича, зазначив Безсмертний, була тільки одна фраза: "Він мене вб'є", маючи на увазі президента РФ Володимира Путіна. Путін його і знищив, додав дипломат.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...