Хіти тижня. "Кремлівський список" Мінфіну США: У Медведєва погано стримувана істерика

Глава уряду РФ назвав "нульовим" значення "кремлівського списку" для Росії, однак при цьому вказав, що в разі посилення санкцій влада країни "адекватно дасть на них відповідь".

Дмитро Медведєв. Фото:уніан

Виступаючи перед журналістами за підсумками зустрічі з прем'єр-міністром Бельгії Шарлем Мішелем, Дмитро Медведєв відреагував на включення в "кремлівський список" Міністерства фінансів США всіх членів російського уряду. Про це повідомляє агентство ТАСС, передають Патріоти України.

"Непотрапляння до нього - це привід звільнитися", - пожартував він.

Глава уряду назвав "нульовим" значення "кремлівського списку" для Росії, однак при цьому вказав, що в разі посилення санкцій влада країни "адекватно на них дасть відповідь".

Також Медведєв прокоментував значення "кремлівського списку" для майбутніх відносин Росії і США. Він підкреслив, що "інших людей для контактів зі Сполученими Штатами немає".

Раніше президент Росії Володимир Путін пожартував, що йому прикро, що в списку не виявилося його самого. "Всіх нас занесли в якийсь список", - сказав Путін.

Глава РФ також відзначив негативний вплив списку на відносини з США. На його думку, ті, хто займається внутрішньою політикою в США, в реальності атакують Дональда Трампа і «остаточно розвалюють російсько-американські відносини».

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...