Хіти тижня. "Кровавый натобадеровец ВСУ": Кремлівська пропаганда потішила фейком, перетворивши відомого "туриста Путіна" на "карателя Хунти"

Креативити щось за злочини "Хунти" треба, а мізків не вистачає. Ба, навіть власних "героїв" у російських ЗМІ не пам'ятають. І ось, зловісний антураж "захисника" "руского міра" цілком згодився для образу ворожого горлоріза, з серії "розп'яття дітлахів".

Одне з просепаратистських видань використало фотографію відомого в минулому бойовика з Кубані, козака "Бабая" (Олександра Можаєва) для ілюстрації новини про "атаки українських військових". Це вчасно помітив блогер під ніком Ukr_Che, зазначають Патріоти України.

"Українські військові відзвітували про свої атаки на непідконтрольні Києву території Донбасу", - пишуть пропагандисти під фотографією Бабая з товаришами, у яких на рукавах чомусь зображені українські прапори.

"Про відверті фейки путлерЗМІ. "Трохи фотошопа" і киз*к Бабай - це вже "кривавий натобендерівець ЗСУ", - з іронією пише блогер.

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...