Хіти тижня. Лавров сказиться від люті: Російські дипломати опублікували карту, на якій "віддали" Крим Україні (фото)

Представництво України в ООН подякувало російським дипломатам за шляхетний жест.

Ілюстрація:УкрінформПосольство Російської Федерації в Танзанії показало карту країни без окупованого українського Криму. Відповідне зображення опубліковано в мікроблозі диппредставництва в Twitter, передають Патріоти України.

Так, дипломати зобразили російську територію, наклавши її на країни Африки і Близького Сходу. Анексований Крим на карті, на відміну від багатьох іноземних фірм, які втрапили в скандал, вони не зобразили.

Представництво України в ООН подякувало російським дипломатам за шляхетний жест, на який вони пішли попри заяви влади РФ про "законність" захоплення українського півострова.

"Висловлюємо повагу російському посольству в Танзанії і представництву Росії в ООН за коректну карту, де Крим належить Україні", - сказано в повідомленні.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...