Хіти тижня. "Люди хочуть правди. Давайте локшину на вуха вішати?": Жириновський чесно зізнався, що хоче Путін в Україні (відео)

На думку політика, Київ має віддати половину України Москві.

Фото: ЖЖСкандальний російський політик, лідер ЛДПР Володимир Жириновський блиснув тирадою в ефірі КремльТВ про те, що доля України вирішена і одна її половина буде захоплена Росією. Про це він заявив на програмі "60 хвилин" телеканалу "Росія 1", повідомляють Патріоти України.

"Люди хочуть правди. Давайте локшину на вуха вішати? Мирні переговори щодо В'єтнаму йшли 20 років. Давайте всім пообіцяємо, що до 2050 року якось питання вирішиться. Обманювати не треба. Питання щодо України вирішене. Розділення України: схід, лівий берег Дніпра, - у Росію, правий берег - куди хочуть", - сказав він.

На концерті Кобзона рекордний квітневий аншлаг: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 квітня

понеділок, 29 квітень 2024, 8:05

В української артилерії явно побільшало снарядів. Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.04.24 орієнтовно склали:

Пекін отримав сигнал: Експертка пояснила, чим США можуть тиснути на Китай

понеділок, 29 квітень 2024, 7:56

Сполучені Штати продовжують чинити тиск на Китай, щоб зберегти свою перевагу на геополітичній арені. За деякими даними, Вашингтон навіть розглядає можливість відрізання китайських банків від американського долара, передають Патріоти України. Своєю черг...