Хіти тижня. Луценко прокоментував запит Гройсмана про позбавлення Парасюка депутатської недоторканості

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман назвав "великою ганьбою" поведінку позафракційного нардепа Володимира Парасюка.

Прем'єр-міністру України Володимиру Гройсману не треба було робити "непродуманих заяв" про позбавлення позафракційного нардепа Володимира Парасюка недоторканності. Про це 11 січня парламентарій від фракції "Батьківщина" у Верховній Раді Ігор Луценко написав у Facebook, передають Патріоти України.

"30 секунд аналізу прийдешніх двох років достатньо, щоб зрозуміти, що у списку на переслідування діячів на той час уже минулого, а зараз поки що "нинішнього" режиму Ваше прізвище знаходиться у першій п'ятірці. Незалежно від того, підписували Ви щось чи ні, Вас, у відповідності до політичного запиту громадян України, захочуть посадити", – звернувся він до глави уряду.

За словами Луценка, якщо у президента України Петра Порошенка та голови Національного банку Валерії Гонтаревої "залишається багато інструментів для того, щоб виторгувати собі недоторканну старість", то у Гройсмана "є всі шанси потрапити у роль цапа-відбувайла".

"Люди хочуть не тільки посадок. Люди хочуть крові. Може так статися, що саме Ваш тезка Парасюк буде стримувати рішучих людей від того, щоб вчинити нехороші дії щодо Вас та Вашої, гм, команди. Тому не бажайте Парасюку зла. По-перше, це некрасиво. А по-друге, це політично дуже, дуже недалекоглядно", – зазначив нардеп.

Відпрацювали влучно: Розвідники знищили техніку та польовий склад РФ на Запорізькому напрямку (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 10:57

Українські розвідники знищили до десяти одиниць техніки та польовий склад російських військових. Такі результати ГУР показало лише за дві доби, передають Патріоти України. "Горять "УАЗи" і "КамАЗи", пікап з туреллю (турельна установка, - ред), бензовоз...

Бояться намірів Путіна: Країни Балтії будують укріплення на кордоні з Росією, - Financial Times

четвер, 18 квітень 2024, 10:50

Естонія значно зміцнить східний кордон НАТО з Росією. Сотні посилених бункерів буде побудовано як частину нової оборонної лінії для захисту країн Балтії - і, як наслідок, всього західного оборонного альянсу - від нападу Росії, передають Патріоти Україн...