Хіти тижня. Медведчук впевнений, що скоро стане нардепом, і назвав свого фаворита у президентській гонці

Дивно, що після підтримки Юлії Тимошенко, кум Путіна "передумав". Можливо, інформаційний шум від попередньої заяви не сподобався або йому самому, або Москві.

Медведчук демонстративно підтримав Рабиновича. Фото: скріншот з відео.

Член партії "За життя" Віктор Медведчук розповів, що у нього немає політичних амбіцій для участі в президентській кампанії, однак назвав ім'я того, кого бачить таким кандидатом. Про це кум Путіна заявив в інтерв'ю телеканалу NewsOne, передають Патріоти України.

"Я уже говорил, что у меня нет желания использовать себя или попробовать себя в этом амплуа (кандидата в президенти, – ред.). Я могу повторить это и сегодня, потому что сегодня предостаточно лидеров, в том числе и в партии "За життя", и в тех партиях, о которых сегодня говорят в плане объединения, которые могли бы представлять в будущем юго-восток нашей страны, русскоязычное население... Главное то, что мы вместе сможем сделать. А кто это будет воплощать в результате этих действий – необходимо определить в декабре перед избирательной кампанией. Более того, я говорил, кого вижу в этой ипостаси. Я называл лидера "За життя" господина Рабиновича. Помимо того, если будет объединение, появятся дополнительные кандидатуры, которые смогут реально претендовать на лидерство, в том числе в президентской гонке", – додав він.

Медведчук також визнав, що планує пройти до Верховної Ради в результаті парламентських виборів в 2019 році. "Сегодня, когда я официально согласился войти в партию "За життя", естественно, стоит вопрос моего вхождения в парламент, если партия этого добьется, а я думаю, она этого достигнет, тем более в составе политического объединения, которое тоже будет представлено в парламенте... Реакцию (опонентів, – ред.) можно представить, потому что у меня всегда последовательная позиция в тех вопросах, которые, на мой взгляд, являются кардинальными для Украины, которые вызывают ажиотаж у многих наших оппонентов", – заявив одіозний політик.

Удар по шкільному стадіону в Харкові: Постраждали сім людей, в тому числі діти

середа, 8 травень 2024, 20:00

Унаслідок російського удару по спортмайданчику в Харкові вдень у середу, 8 травня, постраждали семеро людей, зокрема діти. Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура в Telegram, передають Патріоти України. За інформацією слідства, вдень 8 травня ...

Під час боїв за Київ зливала ворогу геолокації ЗСУ: СБУ затримала місцеву жительку

середа, 8 травень 2024, 17:47

Служба безпеки України затримала місцеву жительку Київщини, яка під час боїв за столицю передавала ворогу геолокації оборонних пунктів українських Збройних сил Про це повідомляє СБУ. Відповідно до інформації слідства, жінка була в складі агентурного ап...