Хіти тижня. Мінське приниження: Український дипломат кинув Клімкіну в обличчя свій паспорт

Представники України в Мінській контактній групі літають до столиці Білорусі за свої кошти - держава не компенсує їм ані дорогу, ані проживання там.

Роман Безсмертний. Фото: Гордон.

У Мінську український дипломат кинув в обличчя міністрові закордонних справ Павлу Клімкіну свій паспорт. Таку заяву в ефірі одного з українських телеканалів зробив журналіст Дмитро Гордон. За його словами, це йому особисто розповів політик Роман Безсмертний, передають Патріоти України.

Зокрема, Безсмертний запевняє, що представники України в Мінській контактній групі літають до столиці Білорусі за свої кошти - держава не компенсує їм ані дорогу, ані проживання там. "Якщо мені каже Роман Безсмертний в інтерв'ю, що всі поїздки до Мінська в рамках мінського формату президента Кучми, прем'єр-міністра Марчука і самого Романа Безсмертного були і тривають за власний рахунок", - говорить Гордон. Журналіст також задався питанням, "це у нас така держава, вона так веде мирні переговори, що не в змозі переговірників спорядити?".

Гордон також додав, що Безсмертний розповів йому про приниження, яким піддаються наші дипломати: "Один кинув в обличчя міністрові закордонних справ Клімкіну свій дипломатичний паспорт від приниження".

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...