Хіти тижня. Москва перестала бути центром "руского міра", такого удару РПЦ не знала з 1917 року: Російський діяч привів у ступор кремлівських телепропагандистів (відео)

Микита Ісаєв констатував, що зараз РПЦ перетворюється на одну із звичайних помісних церков.

Микита Ісаєв. Фото: ПолитНавигатор.

Російський політик, лідер руху "Нова Росія" Микита Ісаєв заявив, що надання Українській православній церкві Київського патріархату Томосу про автокефалію можна порівняти за потужністю з тим ударом по Російській православній церкві, який зруйнував її у 1917 році, передають Патріоти України.

Крім того, він вважає, що вказане історичне рішення позбавило Москву статусу центру "русского міра". Свою думку він озвучив в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1". "Так вийшло, що зараз РПЦ отримує такий удар, якого вона не отримувала з 1917 року. У той момент, коли вона була повністю фактично розвалена більшовиками і після цього відновлювалася. Зараз ми стаємо однією із помісних церков, на жаль. Не центром "русского міра" - Москва перестає бути такою", - сказав він.

Джерело: Обозреватель

Виконував завдання росіян: Харківський підприємець проведе п'ять років у тюрмі (фото)

середа, 24 квітень 2024, 19:14

Орджонікідзевський районний суд Харкова виніс вирок 44-річному приватному підприємцю з Харкова, який співпрацював із російськими окупантами. Чоловіка визнали винним і призначили йому покарання у вигляді п'яти років і шести місяців тюрми. У суді чоловік...

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...