Хіти тижня. "Можемо й знищити той розрекламований міст": Турчинов зробив різку заяву про створення бази ВМС

Секретар РНБО України Олександр Турчинов заявив, що через російську агресію на узбережжі Чорного та Азовського морів будуть встановлені сучасні ракетні комплекси. У інтерв'ю BBC News Україна Турчинов розповів про посилення берегової охорони на Азові, повідомляють Патріоти України.

"Будуть залучені нові та модернізовані ракетні комплекси. Це дозволить нам не тільки ефективно протидіяти будь-яким десантним операціям, але і знищити будь-який корабель, що загрожує нашій країні на відстані 300 кілометрів, навіть коли він розташований у порту базування. Не буде для нас проблемою у випадку загрози знищити будь-яку переправу або міст, зокрема і той, що дуже розрекламований", - заявив Турчинов.

За його словами, російська агресія не зупинить плани України про створення бази ВМС в Азовському морі. "Ми повинні довести всьому світу, що Україна не втратила своїх позицій в Азовському морі, і це море, де діє міжнародне право і можуть перебувати як українські, так й іноземні кораблі", - підкреслив Турчинов.

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...

Дуже потрібно "м'ясо": Окупанти в Маріуполі ловлять мігрантів, їх можуть кинути на війну проти України, - Андрющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:50

У тимчасово окупованому Маріуполі відбуваються масові рейди проти мігрантів. Так, загарбники виловлюють на вулицях міста людей азійської зовнішності, завантажують у вантажівки та доставляють до військкоматів, передають Патріоти України. Надалі окупанти...