Хіти тижня. Настане час - відповість: У Криму через власну дурість "спалився" полковник РФ, що служив "іхтамнетом" у ОРДЛО

​Полковник Збройних сил РФ Володимир Сібікін кілька років брав участь в бойових діях на Донбасі на боці бойовиків "ЛНР".

СБУ вирахувало непроханого гостя, котрий за наказом вищого командування Міноборони РФ виконував важливі завдання на окупованій Луганщині, повідомляють Патріоти України.

"Відповідно до наказу Генштабу ВС РФ, Сібікін з грудня 2015 року по грудень 2017 виконував функції військового радника на посаді заступника командира незаконного збройного формування, якому російські мілітаристи присвоїли назву "7-а окрема мотострілецька бригада 2-го армійського корпусу народної міліції "ЛНР", - сказано в повідомленні.

Сібікін 1977 року народження і проживає в місті Уссурійськ Приморського краю РФ. Носить позивний "Ескандер". Також відомо, що у росіянина є дружина на ім'я Наталія. Син Родіон служить в уссурійському Суворовському училищі. А перед відправкою на Донбас у Сібікіна народилася дочка.

За фотографіями в соціальних мережах вдалося встановити, що Сібікін разом з родиною відпочивав в окупованому Криму. При цьому по півострову він пересувався на авто з номерними знаками так званої "ДНР".

Також наголошується, що росіянин повинен був повернутись до постійного місця несення служби - 70-ї окремої мотострілкової бригади ЗС РФ (в/ч 24776, м/д – м. Уссурійськ, вул. Ленінградська, 41-Ж).

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...

На Бахмутський напрямок окупанти перекинули армійську авіацію, ЗСУ не вистачає ППО: У Нацгвардії розповіли про ситуацію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:30

На Бахмутському напрямку ЗСУ зараз дуже важко. Після Авдіївки, противник перекинув туди основні зусилля, зокрема бронетехніку, живу силу та армійську авіацію. Про це розповів Офіцер секції планування бригади "Рубіж", Майор НГУ Дмитро Кожубенко в етері ...