Хіти тижня. Наступ на 7-8 напрямках: Експерт розповів, що буде, якщо Путін вирішить почати велику війну

Сам по собі наступ з Азовського моря нічого не дасть і захлинеться, тому що там немає достатніх сил з боку РФ, щоб його здійснювати.

Михайло Самусь. Фото: Укрінформ.

Якщо Росія зважиться на загострення воєнної ситуації в Україні і почне наступ, успіх їй може принести тільки широкомасштабна операція. Про це розповів військовий експерт, заступник директора з міжнародних питань Центру дослідження армії, конверсії і роззброєння Михайло Самусь, передають Патріоти України.

За його словами, невеликий наступ ні до чого не призведе, тому Росії треба буде багато сил. "Путін може спробувати здійснити тільки широкомасштабне наступ, який буде включати в себе наступ на 7-8 напрямках. Починаючи від Києва, Харкова, Одеси (моря) і так далі. Сам по собі наступ з Азовського моря нічого не дасть і захлинеться, тому що там немає достатніх сил з боку РФ, щоб його здійснювати. Там може бути максимум батальйон морської піхоти", - зазначив експерт.

При цьому, даний сценарію є лише одним із можливих. На даний момент немає передумов серйозно думати про неминучість початку широкомасштабної війни.

Джерело: Апостроф

Enfant terrible Європи: Орбан вимагає, щоб призначені Євросоюзом Україні гроші віддали Угорщині

неділя, 28 квітень 2024, 9:05

Економіка Угорщини потерпає від корупційної та авторитарної влади. Однак рятувати її мають, на думку тих, хто розвів цей бардак, має ЄС. Ппоросійський прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявляє, що гроші ЄС, які надають Україні, насправді мають дава...

"Весь світ має пам'ятати": Кулеба розповів, що може змусити Путіна відступити і припинити війну

неділя, 28 квітень 2024, 8:56

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба назвав російського президента-диктатора Володимира Путіна "політичною твариною, яка вміє відчувати страх". Про це він розповів в ефірі CNN 27 квітня, в інтерв'ю журналістці Крістіан Аманпур, передають П...